Jenny McCarthy süda on Playboy otsuse pärast murtud: ma tulen ja poseerin teile paljalt!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jenny McCarthy
Jenny McCarthy Foto: Vida Press

Endine Playboy modell Jenny McCarthy on löödud, et ajakiri otsusta loobuda alasti naiste piltidest.

42-aastane staar, kes sai kuulsaks pärast 1993. aastal Playboys poseerimist, rääkis SiriusXMi saates, et on valmis end viimast korda paljaks võtma.

«Ma olen täiesti valmis riided veel ühe korra seljast heitma. Puhtalt selle pärast, et ma saaks öelda: «Ma olen viimases numbris!»,» ütles Jenny. «See murrab mu südame, et üks ajastu on lõppenud. Solidaarsusest kannan oma püksikuid pooles mastis.»

Jenny sõnul on Playboy lugupidamist väärt ajakiri, mida loevad paljud inimesed ka artiklite pärast. Ta on siiski pettunud, et ajakiri lõpetab alates tulevast märtsist alastipiltide näitamise.

«Hugh Hefner nägi palju vaeva, et leida järgmist «naabritüdruku» tüüpi staari. Kui seal oma testifotosid tegin, oli mul ükskulm ja põlvini ulatuv karvapuhmas. Ja nad võtsid mu vastu. Nad suutsid tõesti tabada naiste ilmsüütust... See oli väga kunstiline. Nendel fotodel polnud kunagi midagi rõvedat,» seletas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles