Galerii: glamuursel stiiliõhtul Campari SOIRÉE kombineeriti pealtnäha sobimatuid asju

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

10. oktoobrill toimus pealinna ühes populaarseimas lounge’is Butterfly järjekordne stiiliõhtu Campari SOIRÉE. Kokteilipeo külalistele esitles „I dare You“ kollektsiooni kodumaine moebränd UNIQUM koostöös Fashion Büroga. Modellid jumestas Glow Make Up ning soengud sättis Veronika Jakovleva. Modellide kauni välimuse eest hoolitses ka ilusalong Braavo. Show korraldas stilist Anatoli Ein.

Mood on mõistatus, mis kütkestab suutlikkust väljendada oma individuaalsust. Aksessuaarid on asendamatu väärtusega esemed moetundliku inimese garderoobis igal ajahetkel. Kollektsiooni "I dare You" loomisel soovisid UNIQUM disainerid luua ebatavalist tavalises.

Foto: Rasmus Kooskora

"Seekord eksperimenteerisime stiilis EDGY - kombineerisime nahka, siidi ja metalli. Stiilsed prossid, sõrmikud, korsett-vööd, siidist sallid, rosetid ja muidugi kikilipsud. Kõik need aksessuaarid kutsusid katsetama."

Foto: Rasmus Kooskora

Koostöö eesmärgiks Fashion Büroga oli näidata, kui huvitavalt on võimalik ühendada pealtnäha sobimatuid asju. Fashion Büro showroomi omanikud Eva ja Julia näitasid oskuslikult, kuidas tuua läbi aksessuaaride igapäevasesse ellu erksust ja glamuuri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles