Noortenädal algab tsirkusetenduste ja Ziggy Wild kontserdiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Ziggy Wild
Ansambel Ziggy Wild Foto: promo

21. oktoobril algab Kultuurikatlas Tallinna noortenädal, kus saab näha akrobaatika- ja tsirkuseetteasteid, etendusi ning saada osa rollimängudest, filmiõhtutest, muusikast ja tänavakunstist. Noortenädala programmiga saab tutvuda siin

Noortenädala avapäeval, 21. oktoobril on tänavakunstihuvilised oodatud kell 14.00 Kultuurikatlasse, kus tänavakunstnik Von Bomb juhendamisel saavad noored teha stencil- ehk šabloonikunsti tehnikas portreepilte. Õpitoa käigus valmivad noorte fotode põhjal šabloonid, mille abil kantakse portreepildid suurtele vineertahvlitele ja valmib suureformaadiline ühiselt teostatud stencil-portreedega kaetud ühispilt. Töötuppa saab end kirja panna veel kuni 16. oktoobrini ning osalemine on tasuta.

Kolmapäeval, 21. oktoobril kell 17.30 esineb Kultuurikatla katelde saalis tsirkusegrupp Mago, kuhu kuuluvad  artistid Prantsusmaalt, Saksamaalt, Soomest ja Eestist. Trupp esineb etendusega „InTime“, mis on grupi neljast Lahti Tsirkusekooli lõpetanust koosneva tsirkuserühma esimene ühine etendus. Soomes tegutsev tsirkusekool tõi kokku eri taustadega noored – Amandine Doat, tantsija Prantsusmaalt, Otto Tammivaara, inseneriharidusega noormees Soomest, Merle Freund Saksamaalt ning Grete Gross Eestist. Etenduse “InTime” puhul on tegu tsirkuse draamažanriga, kus psühholoogilised mängud avavad kolme isemoodi tegelase sügavamaid soppe. Etendus on tasuta.

Foto: Gert Nõgu

21. oktoobri õhtul kell 20.00 annab Kultuurikatla katelde saalis kontserdi ansambel Ziggy Wild. Bänd, mille koosseisu kuulub Laura Prits, Ken Einberg, Tarvi Aldur, Henri-Hannes Sell on tuntust kogunud juba aastast 2013, mil ansambel pärjati konkursi Noortebänd võitjaks. Alates sellest ajast on noored muusikud palju kontserte andnud ning tuntust kogunud nii kodu- kui ka välismaal. Tallinna noortenädala raames saab Kultuurikatlas Ziggy Wildi kontserti kuulama tulla täiesti tasuta. 

Tallinna noortenädal toimub 21.–24. oktoobrini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles