Eesti naistevahetus ajab moslemisuguvõsa elevile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naistevahetus - Kersti pere
Naistevahetus - Kersti pere Foto: Raivo Lugima

Tänaõhtune rahvusvaheline «Naistevahetus» viib Põltsamaa pereema Rootsi ja toob Stockholmi äärelinnas elava naise Eestisse. Nii ühe kui teise jaoks on uus kogemus parajaks katsumuseks.


Põltsamaal elav 21-aastane Kersti on kahe lapsega kodune ja elab koos mehega kenas ja uues oma majas. Kersti ja Kristo hindavad omaette olemist ja rahulikku toimetamist.
26-aastase küünetehniku Terje ja tema moslemist abikaasa Mohamedi kodu on Stockholmi äärelinna munitsipaalkorteris. Nende peres kasvab samuti kaks last. Mohamed hindab kõrgelt Terje ilu, perekesksust ja seda, et püksid on majas naise jalas.

Mõlemad pered on oma eluga rahul, kuid loodavad, et «Naistevahetus» annab uusi kogemusi ja paneb argipäeva teise pilguga vaatama. Kui Terjet lummab Põltsamaale saabudes võõra kodu toredus, siis Kersti jääb uues kohas hätta ülitiheda suhtlemisega, sest vahetusnaist voorivad uudistama nii sugulased, sõbrad kui naabrid. Liigse tähelepanu keskmesse sattumine osutub Kersti jaoks väga tõsiseks proovikiviks.

«Naistevahetus» jõuab TV3 ekraanile täna kell 20.00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles