Skandaal abielusaates: Siimul on nüüd «abikaasa ja armuke»?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liisa ja Siim
Liisa ja Siim Foto: TV3

TV3 tõsielusaate «Abielus esimesest silmapilgust» paarid käisid ühisel piknikul, kus tekkis ootamatu sümpaatia Siimu ja Liisa vahel.

Paarid on juba mõnda aega koos elanud, kuulnud suhteekspertide nõuandeid ning nüüd oli neil võimalus ka teiste paaridega tutvuda. 

Piknikul paistis olevat ainult üks tõeline paar - Liis ja Juhan. Helen ja Siim ei saanud jätkuvalt läbi ja veel vähem oli üksmeelt Liisa ja Kristjani vahel. 

Piknikul tekkisid lisapinged, kui Siim end ootamatult purju jõi, mistõttu jäi puudu kainest autojuhist.

Helenist ja Liisast said sõbrannad esimesest silmapilgust. Sümpaatia tekkis ka Liisa ja Siimu vahel. Ehkki nad arvasid alguses, et nad oleks pidanud hoopis omavahel paar olema, lahkusid nad piknikult oma abikaasaga.

Pärast paaride kohtumist jäid aga Siim ja Liisa omavahel suhtlema ja seda oma abikaasade selja taga. «Ma ei usu, et kui see välja tulema peaks, see kellelegi haiget teeks,» arvas Liisa. «Siimul on abikaasa ja armuke siin saates,» muigas ta.

Liisa ja Siim avastasid, et neil on ühised iseloomujooned ja ka tulevikuvaated on sarnased. Nad on rääkinud isegi laste saamisest. «Ma arvan, et paari aasta jooksul oleks seemne muldapanek okei,» ütles Siim. Tol hetkel oli neil aga ainult sõprussuhe ja tegelikult oli vara selliste asjade peale mõelda.

Siim otsustas abikaasale üles tunnistada, et ta käis Liisaga kinos. «Lahe, kui te kokku saite. Ma ei teadnud,» ütles Helen ja oli rahul, et Siim talle sellest siiski rääkis. Helen jõudis järeldusele, et lootus, et tema abielust Siimuga midagi asja saab, väheneb iga päevaga.

Siim ja Helen jätkasid eksperimenti paarina ja kinnitasid kavatsusi ka eksperdi juures. Kokku jäid ka teised paarid. Varsti tuleb aga langetada otsus, kas jääda kokku või mitte.

Vaata TV3 saadet:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles