King of Kings video! Päästja Sergei Makejev trennist naljalt ei puudu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
King of Kings - Sergei Makejev
King of Kings - Sergei Makejev Foto: MediaMarketing

Päästjana töötav kick-poksija Sergei Makejev tegeleb võitluskunstidega juba neli aastat, graafikujärgne töö päästjana lubab tal pidevalt trennis käia ja vahel leiab ta aega ka töö juures trenni teha. «Olen selline sportlane, kes trennist naljalt ei puudu,» lisab ta.

Foto: MediaMarketing

Laupäevase sparringutreeningu järel lubas Sergei endale lõdvestuse ja intervjuu TV3-le ja reporter Monika Kuzminale. Poksijale on juba teada, et tema vastaseks 17. oktoobril Saku Suurhallis on väga tugev leedukas, kes on 65 matšist 61 võitnud ning tal on Leedu ja Euroopa meistri tiitlid. Sergeist on ta pikem ja raskem, kuid meie sportlane teda ei karda. «Pigem tunnen aukartust,» täpsustab ta.

Foto: MediaMarketing

Reporter tahab teada, mis tunne on liikudes ringi poole kohtuma tugeva vastasega. «Alguses ootamine on raske, aga kui hakkad ringi poole astuma, siis enesekindlus tõuseb ja ringis teed oma tööd, midagi ümberringi ei kuule,» räägib Sergei. Ta täpsustab, et kui esimeste matšide ajal ta ei kuulnud ka treenerit, siis nüüd on õppinud ta ringi nurgast antavaid õpetusi kuulma.

Foto: MediaMarketing

Oma treenerit Villu Nurmoja Sergei kiidab, eriti hästi õpetab treener tema arvates tehnilist poolt. Võitluskunst aga on võitlejale andnud hea füüsilise vormi ja julguse. 

VAATA VIDEOT! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles