Purjus Shia LaBeouf politseinikule: sa ei saa mind arreteerida, sa rumal mees!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shia Saide LaBeouf politseifotol
Shia Saide LaBeouf politseifotol Foto: SCANPIX

Purjus näitleja Shia LaBeouf sõimas Austinis politseinikku, väites, et ta on sõjaväelane ja et teda ei tohi arreteerida. Ta arreteeriti.

Vahistamisdokumentidest selgub, et LaBeouf äratas politseinike tähelepanu reede õhtul, kui ta koos sõpradega Austinis keset tiheda liiklusega tänavat kõndis. Politseinik märkas otsekohe, et Shia puterdas kõneledes ja haises alkoholi järele.

LaBeouf üritas alguses politseiniku eest taganeda ja soovitas veidral põhjusel tal minna lasta. Politseiniku sõnul ütles Shia, et «tal lastakse tavaliselt minna, kuna politsei tappis tema sõbra».

Kui see jutt ei mõjunud, muutus Shia vihaseks ja hakkas tüli norima nii politseiniku kui intsidenti filminud isikuga. Ta nimetas politseinikku korduvalt «rumalaks meheks». Korravalvurid pidid Shiat takistama, et ta filmijat ei ründaks.

LaBeouf ütles viimases meeleheites, et ta on rahvuskaartlane ja haukus: «Tehke, mida kuradit te tegema peate!» Politseinik tegi just nimelt seda ja vahistas Shia avalikus kohas purjutamise pärast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles