Video: Tomi Rahula pani tulevikutalentidest bändi kokku

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tulevikutalent

Muusik Tomi Rahula juhtimisel panid viis konkursi Tulevikutalent nominenti kokku bändi. Eesti eri paigust pärit noored lindistasid Rahula poolt spetsiaalselt neile seatud versiooni The Suni populaarsest loost «Võta aega». 

«Sellises seades ja koosseisuga ei ole lugu «Võta aega» küll veel seni keegi esitanud,» kinnitas Rahula, kes kirjutas loole spetsiaalse arranžeeringu klaverile, viiulile, tšellole, flöödile ja vokaalile. 

«Tulevikutalendi konkursil on tunnustatud tervet hulka tublisid noori, kellel on erinevaid andeid. Ka bändi ei kuulu konkursil vaid muusikavaldkonnas silma paistnud noored - mõnigi neist on pälvinud stipendiumi hoopis mõnes muus kategoorias. Mõtlesime, et milleks seda talenti raisata kui võiks ühiselt midagi toredat teha," rääkis projektist Tulevikutalent 2015 žüriisse kuuluv Rahula.

Bändikoosseisu kuuluvad Birgit Katriin Born (viiul), Angelika Anette Antsmäe (tšello), Mirjam Leesalu (vokaal), Adeele-Ann Krigul (flööt) ja Mari-Liis Korkus (klaver). Tulevikutalendi bänd esineb ka tänavusel Tulevikutalent 2015 konkursi auhinnagaalal. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles