Erinevate Tubade Klubi ja Cabaret Rhizome avavad tasuta oaasi laupäevitajaile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erinevate Tubade Klubi ja Cabaret Rhizome avavad oaasi laupäevitajaile
Erinevate Tubade Klubi ja Cabaret Rhizome avavad oaasi laupäevitajaile Foto: Erakogu

Laupäeval, 17. oktoobril, toimub Telliskivi loomelinnakus esmakordselt Erinevate Tubade Klubi ja Cabaret Rhizome Päevaklubi. Tegu on üritusega, mis on suunatud nii täiskasvanutele kui peredele. 

Kohe pärast Telliskivi kirbuturukülastust või hilist hommikukohvi saab oma sammud suunata Telliskive loomelinnaku A1 maja neljandale korrusele, kus avaneb laupäevitamise paradiis. 

Avatud on Rein Fuksi plaadifirma Sekssoundi ja Martin Jõelaga koostöös tehtud Plaaditurg. Mänguhimulisi ootavad mitmed klassikaalsed laumängud Riskis kabeni. Legofännidele avandeb võimalus oma unistuste maju ja nurgapoode ehitada. Pere väiksematele klubitajatele on tehtud oma mängunurk.

Päevamuusikat mängivad DJ’d Kris Luigend, Sander Mölder, Kersten Kõrge jt ning kehakinnituseks keedab ETK direktor Eero lambasuppi.

Foto: Clazz

Täpselt Erinevate Tubade Klubi ruumide peal, A1 hoone katuselauses, asub senini avastamata salajane koht, kus tehase aegadel asus lasketiir. Lasketiir avatakse taaskord Päevaklubi raames ning täpsematele laskjatele jagub hulgaliselt erinevaid auhindu.

Õhtu juhatab öösse elektroonilise muusika superduo Alaska (Robert Linna ja Kienra). 

Päevaklubi 17.10.2015 alates kell 15:00, Erinevate tubade Klubi / Cabaret Rhizome, Telliskivi 60A IV korrus

Sündmus on külastajatele tasuta.

Rohkem infot Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles