Tõeline retrovideo: alati stiilne Heidy Purga kannab 1992.aastal hingestatult ette luuletuse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laulu teine poolfinaal, lava ees ja lava taga. Heidy Purga
Eesti Laulu teine poolfinaal, lava ees ja lava taga. Heidy Purga Foto: Viktor Burkivski

Tänaõhtuse ETV2 moesaate «Kapist välja» stiiliikoon on olnud stiilne vähemalt aastast 1992! 

Tänaõhtuse saate stiiliikoon on olnud stiilne vähemalt aastast 1992! Leidsime ERRi arhiivisügavustest toonasest Elva 2. Keskkooli õpilasest ühe üsna meeleoluka ülesvõtte. Head vaatamist ja ärge unustage, et tänane saade läheb eetrisse tavapärasest hiljem - kell 21.30! :)

Posted by Kapist välja on Tuesday, 13 October 2015

Saate tegijad kaevasid ERRi arhiivisügavustest toonasest Elva 2. Keskkooli õpilasest ühe üsna meeleoluka ülesvõtte. Jah, videos loeb hingestatult luuletust Heidy Purga!

Foto: Liis Treimann

Värske ja julge dokumentalistlik moesaade «Kapist välja» piilub Eesti moeilma tagatubadesse ning toob Eesti moe vaatajatele lähemale kui kunagi varem.

Foto: Ülo Josing

Saade keskendub igas osas ühele konkreetsele alateemale, olgu selleks siis Eestis toodetud moeaksessuuarid, Eesti moetegijad välismaal, kohalik moemeedia, meie moeharidus või midagi muud. Seejuures haaratakse küsimustevõrku nii kohalikud moeloojad, stiilieksperdid, disainiõppejõud kui ka teadlased. Lisaks avab igas saates oma riidekapi uksed üks kohalik stiiliikoon - täna on selleks Heidy Purga.

Muide, tänane saade läheb eetrisse tavapärasest hiljem - kell 21.30!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles