Restoran Tchaikovsky valiti üheks Euroopa paremaks hotellirestoraniks

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Restoran Tchaikovsky, Tallinnas hotellis Telegraaf, valiti üheks Euroopa parimaks hotellirestoraniks
Restoran Tchaikovsky, Tallinnas hotellis Telegraaf, valiti üheks Euroopa parimaks hotellirestoraniks Foto: Elu24
Venemaa eliitajakiri Elite Life & Travel nimetas hotelli Telegraaf restorani Tchaikovsky Euroopa 25 parema hotellirestorani hulka. Sellise au osaks sai Tallinnas Vene tänaval asuv Tchaikovsky ainsana Baltikumist ja Skandinaaviast.

«Meile teeb suurt au olla üks paremaid terves põhjamaade regioonis», ütles Hotel Telegraaf hotelli juhataja Michael JJ Stenner. «See on järjekordseks tõestuseks, et Eesti hotellid ja restoranid on võimelised konkureerima ka Euroopa tasemel.»

Ajakiri Elite asetas Tchaikovsky selliste suurte nimede sekka nagu Alain Ducasse au Plaza Athenee, Pariisis; Goya restoran hotellis Ritz Madrid; Le Cinq restoran hotellis Four Seasons George V, Pariisis; Gordon Ramsay restoran hotellis Claridge, Londonis.

Ajakiri hindas restorane neljas kriteeriumis: maitse, keskkond, atmosfäär ja nüansid. Elite Life & Travel märkis ära peakoka Igor Andrejevi loodud menüüd ja tsaariaegsetest traditsioonidest kinnipidamist.

Restoran Tchaikovsky hotellis Telegraaf pakub harvaesinevat kooslust Prantsuse ja Vene köögist.

 

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles