Eesti Laste Modelliagentuur Star Kids alustab castinguga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Laste Modelliagentuur Star Kids kuulutab välja castingu poistele ja tüdrukutele vanuses 5 kuni 12 aastat, kes soovivad proovida ennast või viia ellu oma unistused modellinduse ning näitlemise alal.

Mõte asutada Eesti esimene lapsmodellide agentuur tekkis Destate Republic'u produtsentidel, kel on juba kogemused väikeste alustavate tähede valimisel ning rahvusvaheliseks lavaks ettevalmistamisel.

Foto: Destate Republic

Paljud andekad lapsed arendavad edukalt oma oskusi teatud suundades, lapsed on võluva välimusega ning loodusliku fotogeenilisusega, publiku ja kaamerate ees aga häbenevad ja tunnevad stressi ning ei vasta režissööride, korraldajate ja reklaamitellijate ootustele. 

Star Kids agentuuri eesmärk on lapsi koolitada ning pakkuda lapsmodelle professionaalsete oskustega tööks poodiumil, foto-  ja videokaamerate ees, mängida rolli ja luua kujundit, samuti pingelise olukorraga kõrgtasemel hakkama saada. 

Foto: Destate Republic

Nii kogenud kui kogemusteta lapsed, kes soovivad saada põhimodellide hulka, võivad kandideerida saates e-mailile casting@starkids.ee lapsevanema kontakttelefoni, info ja 5 pilti lapsest. Kandidaatidega võetakse ühendust, et live-castingul tuttavaks saada.

Foto: Destate Republic

Kogemusteta kandidaadid, kes soovivad proovida, mida tähendab olla modell ning saada vajalikke baasteadmisi, võivad osaleda lühikestes meistriklassides, mis toimuvad sügisesel koolivaheajal kahes suunas: defilee -ehk modellikõndimine ning fotoposeerimine.

Foto: Destate Republic

Star Kids ametlik avamispidu toimub 24. oktoobril Tallinnas Violet Lounge's projekti TV Start Estonia 2015 finaal-show päeval. Pärast seda valitakse sobilikke kandidaate elektrooniliste taotlejate seast.

Video Star Kids sügisesest moepildistamisest:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles