Naomie Harris: Daniel Craig on lihtsalt sarkastiline

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naomie Harris ja Daniel Craig
Naomie Harris ja Daniel Craig Foto: SCANPIX

Uue Bondi filmi ühe naispeaosatäitja Naomie Harrise sõnul oli Daniel Craig lihtsalt enda kulul sarkastiline, kui ütles, et ta ei taha enam James Bondi mängida, vaid edasi liikuda.

Harrise sõnul on Bond Craigil veres ja see on saanud osaks tema näitlejakarjäärist, edastab BBC.

Harris mängib linateoses «Spectre» agent Eve Moneypennyt nagu ta tegi seda ka eelmises 007 filmis «Skyfall».

Craig andis väljaandele Time Out intervjuu, milles sõnas, et «lõhub klaasi ja lõikab randmed läbi, kui et mängib veel James Bondi». Selle ümber tekkis meedias spekulatsioon, kas ta  mõtles seda tõsiselt.

Väidetavalt andsid «Spectre´i» produtsendid Craigile käsu enam mitte selliseid mõtlematuid kommentaare loopida.

«Danielil on kummaline huumorimeel ja mitte kõik ei saa sellest aru. Meedia tõlgendas asju omamoodi. Bond on tema jaoks tähtis tegelane ja talle meeldib see roll,» lisas Harris.

Näitlejanna sõnul on kollasel meedial lihtne sõnu kontekstist välja rebida ja Craigi puhul juhtuski nii.

«Spectre» filmimine lõppes juulis ja siis andis Craig intervjuu, millest räägitakse seni. Kohe hakati spekuleerima, kes võiks olla Craigi järglane Bondi  rollis.

Meedia pakkus välja näiteks Benedict Cumberbatchi ja Damien Lewise. Oli ka neid, kes arvasid, et uus Bond võiks olla kas tumedanahaline, homo või mõlemat.

24. Bondi filmi «Spectre» esilinastus toimub 26. oktoobril Londonis Royal Albert Hallis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles