Portia de Rossi: lesbilisuse varjamine hävitas mu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Portia de Rossi ja Ellen DeGeneres
Portia de Rossi ja Ellen DeGeneres Foto: AP / Scanpix

Näitlejanna Portia de Rossi avalikustas, et püüdis teismelisena oma lesbilisust varjata.

Telesarjadest «Ally McBeal» ja «Arrested Development» tuntud staar tunnistas, et üritas noorena sotsiaalsele normidele vastata, vahendab Digitalspy.

«Sellise asja varjamine hävitas mu,» rääkis näitlejanna Oprah' jutusaates. «Olin alati mehi armastanud - ja armastan siiani - ning eeldasin, et olen hetero. Ma usun, et kõik inimesed arvavad, et nendest saavad heterod. Hakkasin selles kahtlema siis, kui mul tekkisid väga tugevad tunded oma parimate sõbrannade vastu.»

Staar koges selle tõttu teismeliseeas palju südamevalu.

«Mu süda murdus mitu korda, sest parim sõbranna ei vastanud mu fantaasiale, kuidas elu võiks koos temaga olla. Mu sõbrannad tahtsid abielluda mehega ja lapsi saada, kuid mina tahtsin olla nendega. Siis taipasin, et minus on kindlasti midagi teistmoodi,» rääkis de Rossi. «Alles 18-aastaseks saades mõistsin, et pidin selle fantaasia täitumiseks suhteid looma teiste lesbidega.»

Näitlejanna, kes on 2004. aastast koos olnud koomik Ellen DeGeneresiga, julgustas sarnaste probleemidega noori oma seksuaalsust tunnistama.

«Oma orientatsiooni varjamine on kõige kohutavam viis elamiseks ja karuteene ühiskonnale. Kui kõik homoseksuaalsed inimesed igas ametis - õpetajad, arstid jt - tuleks välja ja ütleks: «Ma olen gei. Ja mis sellest?», aitaks see kindlasti ennetada teismeliste enesetappe,» arvas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles