Pilk peale: CUBE, Leslie Da Bass ja tantsijad andsid vägeva show

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinnas toimunud auhinnagalal kuulutati välja era – ja riigisektori koostöös toimuva Eesti suurima ettevõtluskonkurssi 2015. aasta parimad.
Tallinnas toimunud auhinnagalal kuulutati välja era – ja riigisektori koostöös toimuva Eesti suurima ettevõtluskonkurssi 2015. aasta parimad. Foto: Mihkel Maripuu

8. oktoobril toimus Noblessneri Valukojas Aasta Ettevõte 2015 pidulik auhinnagala. Särava etteaste esitasid mitmete teiste seas Eesti elektronilise muusika direktor Leslie Da Bass koos abikaasa Inga Vatsk-Laasneriga, esitledes sellel sügisel ilmuvalt kauamängivalt uut singlit «Taon plekki kokku». 

Lisaks sai laval näha Maffia tantsutruppi Villiko Kruuse spetsiaalselt lavastatud tantsunumbriga, mille stilistika oli värskelt Londoni moenädalalt naasenud CUBE-lt.

Eestis kiiresti populaarsust kogunud rõivabränd CUBE on tegutsenud pisut rohkem kui kolm kuud, nüüd siis ka rahvusvahelisel moeareenil. Moenädala London Fashion Week raames näitas bränd Cube oma värsket kollektsiooni. CUBE asutajate Anatoli Ein ja Svetlana Agureeva sõnul on nende loomingu ideeks olla mitmekülgne, huvi kõige ümbritseva vastu ja mitte piirduda ainult teatud moetrendidega. 

Tantsijad jumestas Jekaterina Knjazeva ning soengud sättis Ilja Komarov (Make Your I.D.)

Vaata ägedat videot siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles