Video: Mustivere poripritsimise saaga lõppes suure andeksandmisega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heiki Valner ja Liia Schults
Heiki Valner ja Liia Schults Foto: Kanal 2

Kanal 2 reporter Heiki Valner uuris hiljuti Viljandimaal Mustivere kandis üht külatüli ja intervjuu tegemise ajal tekkis veel teinegi tüli: autoga mööda sõitnud Viljandi neiu Liia Schults pritsis kogu seltskonna vedelat pori täis.

Lugu pälvis suurt tähelepanu ja tõi kaasa netikommentaaride laviini, milles kiruti nii reporterionu kui Liia Schultsi, vahendab Reporter.ee.

Järgmisel päeval pärast loo eetrisolekut helistas Liia toimetusse ja kahetses tehtut. Uus kohtumine lepiti kokku Elli Moora lauda juures, kus sündmus aset leidis, ning Liia palus vanaproualt siiralt vabandust. «Anname talle andeks, onju,» ütles Elli.

«Üldjoontes olen kõva närviga, aga kogu see päev - kaks võtet jäi ära, riided mustad, vastutus kaamera eest. Siis ma ka plahvatasin. Tegelikult ma päris nii hullusti öelda ei tahtnud. Ma palun ka vabandust,» kinkis Heiki Liiale kolm roosi.

Liia selgitas, et juhtunus oli süüdi tema vähene sõiduoskus ja hajevil mõtted. Ta märkas inimesi liiga hilja, et reageerida, ning ei jäänud seisma, sest lõi araks.

Liia ei pidanud reporteri sõnu ülekohtuseks: «Ma oleks ise samamoodi vandunud.» Hinge läksid hoopis inimesed, kes kommenteerisid internetis teda tegelikult tundmata.

«Teles töötades pead olema nagu robot - sulle võidakse näkku sülitada, kiruda ja sõimata, aga sina ei tohi enesevalitsust kaotada. Paraku ma ei ole robot ja teinekord lähevad asjad käest ära. Ega ma selle üle uhke ei ole,» rääkis Heiki oma reaktsioonist.

Liia meenututas, et teda ennastki on mööduv auto lägaga üle valanud. Paar talve tagasi jäi ta ilma oma valgest mantlist, sest toona ei teadnud ta, et sellise asja pärast saab politsei poole pöörduda.

«Loo moraal on lihtne - tuleb jääda viisakaks ja inimeseks. Meie astusime seekord veidi ämbrisse,» nentis Heiki.

Vaata ka Reporter.ee videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles