ILU SÕNUM: meigistuudio Royal Effem sai alguse päikesepuudrist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädalavahetusel toimus Tallinna Näituste paviljonis sügisene ilumess «Ilu sõnum 2015».

ILU SÕNUM, see on iga-aastane ilu-, tervise- ja moeteemaline suursündmus. Sel aastal toimus mess juba 20ndat korda. Messikeskuse neljas saalis oli esindatud üle 280 firma ja ligi 800 kaubamärki.

Messi käis uudistamas ka Elu24 peatoimetaja Anu Saagim, kes peatus põnevamates ilubox`ides ja uuris, mis hetkel naisi ilurindel enim rõõmustab.

Anu külastas perefirmat, kes toob maale Royal Effem meigitooteid ja rääkis juttu selle eestvedaja Kätlin Rohilaid-Aljastega.

Kätlin: Meie kasutatud ilu-ja meigitooted näevad välja ja ka on väga naturaalsed. Naine ei näe peale meie toodete peale kandmist välja ülemeigituna.

Sinu firma sai alguse väga kummalisel moel, päikesepuudrist?

Jah, 13 aastat tagasi avastasin Royal Effem`i. Kuna seda Eestis ei müüdud, siis viis aastat tagasi otsustasin, et peaksin seda ise maale hakkama tooma, kuna mina ja minu tutvusringkond oli just nimelt Royal Effem`i päikesepuudrist suures vaimustuses.

Ja muuseas, möödunud aastal valis ka Buduaari ilutoodete testijate žürii selle parimaks päikesepuudriks, mis Eestis hetkel saadaval.

Royal Effem`i tooteid kasutavad väga palju ka profitantsijad?

Just nimelt. Royal Effem`il on sellised tooted, mida võib hommikul kell kaheksa peale panna ja meik püsib kaunina kuni hiliste õhtutundideni. See elab üle näiteks isegi  higistamise.

Aga kas see pole näonahale mitte tappev?

Royal Effem`i toodetes ei kasutata parabeene. Samuti ei panda sisse mineraalõlisid ja nahk saab hingata. Tooted on küll pisut kallimad, kui tavakosmeetika supermarketites, aga tegu on ju siiski profikosmeetikaga.

Kust on võimalik Royal Effem`i Eestis hankida, seda vaata juba videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles