Video: LA'V Eco Fashion üllatab kanepi- ja bambusemoega!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kevadel Eestimaad esmakordselt ilusa mahemoega rõõmustanud LA'V Eco Fashion üllatab taas rõõmsa ja targa moepeoga 15. oktoobril Kochi Kohvitoas.

Kuidas tarkade ja teadlike valikutega veel kaunimaks saada, räägivad Eesti esimese toortoidu raamatu autor Mariin Manglus ning LA'V Eco Fashion tegevjuht Kristi Hõrrak.

Kunstnik Ülle Papagoi valgustab naisi sellest, milline on rõivavaliku värvide mõju meie edule siin elus. Õhtu naelaks on LA'V Eco Fashion sügiskollektsiooni moeshow oma kaunite sügavate sügisvärvide ja mustritega.

Foto: Erlend Štaub

Moebränd LA’V Eco Fashion on südameasjaks võtnud inimestele tutvustada eluviisi ja väärtusi, mis hoiab tervist, loodust ja on ka eetiline. Üks võimalus selleks on kanda rõivaid ainult puhastest materjalidest nagu kanep, bambus, orgaaniline puuvill, siid või taaskasutatud materjalidest. LA’V Eco Fashion hoolib samuti, et inimesed, kes neid rõivaid on valmistanud, on hoitud, hoolitsetud ja õiglaselt tasustatud.

«Olen väga rõõmus, et selle lühikese ajaga oleme enda ümber kogunud suure hulga fänne, kes pärast pehmete maheriiete kandmist on praktiliselt välja vahetanud oma senise garderoobi, mis nagu paljudel meist koosneb naftast tehtud polüestrist ja nailonist» ütleb LA'V Eco Fashion tegevjuht Kristi Hõrrak.

LA’V Eco Fashion oma naiseliku ja stiilse rõivavalikuga on muutmas ka naiste arusaama, et öko ei pea olema kottpluus, vaid naine saab olla üheaegselt tervislik ja kaunis.

LA’V Eco Fashion valikust leiab maailmas tuntud ökobrändid nagu Nomads Hempwear, Synergie Organic Clothing, Green Queen ja Deborah Lindquist. Materjalidest on esindatud ainult tervise ja loodussõbralikud kangad nagu bambus, kanep, orgaaniline puuvill ja soja. Tagatud on nii nahasõbralik ja allergeenide vaba koostis kui ka loodusõbralik ning kemikaalidevaba algmaterjal, mis on loodud kandja ilu rõhutama

LA'V MOEPIDU toimub Kochi Kohvitoas 15.oktoobril algusega kell 19.00.

Eelnevalt on võimalik nautida Kochi Kohvitoa hõrgutisi. Modelle kaunistavad naturaalkosmeetika Sante ja RandRilu soengumeistrid koos Kevin Murphy juuksetoodetega. Ilu lisavad Sigrid Papagoi ja Endless Godess Design ehted. LA'V Eco Fashion sügiskollektsioon tuleb müügile Mahemarketisse, Mustamäe tee 3a.

Vaata videot, mis tehtud koos Kristi aka Barbiega messil ILU SÕNUM 2015!

Barbiet intervjueeris Elu24 peatoimetaja Anu Saagim.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles