Aita leida! Ott Lepland otsib oma kadunud kassi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Laula mu laulu» teise hooaja osalejad: Ott Lepland
«Laula mu laulu» teise hooaja osalejad: Ott Lepland Foto: Tiit Mõtus

Muusik Ott Lepland otsib taga oma kadunud kassi. Nimelt tabas staari õnnetus pärast Taist saabumist kui remonditööde käigus kass kaduma läks. Kuulutuse pani laulja laupäeval üles Facebooki ja seda on jagatud juba üle 5600 korra.

Foto: Erakogu

«Kallid sõbrad! Pöördun Teie poole ühe isikliku murega. Nimelt pääses remondimeeste töö käigus täna välja jooksu minu kass Sipsik, kes on hetkel kadunud! Olen läbi otsinud terve ümbruskonna, kuid pole suutnud teda leida,» kirjutab Lepland murelikult.

«Ta võib liikuda Tallinnas, Mooni 40 tänava vahetus läheduses. Kuna ta on varjupaigast võetud toakass, kes pole varem õue sattunud, siis on ta ilmselgelt hetkel paanikas ja kardab! Võõraid ta pelgab väga ja ei anna ennast kindlasti kergesti kätte!»

Armsa Sipsiku tundemärkideks on vasaku kõrva puudumine ja ta on uue keskkonna suhtes äärmiselt tundlik. Sipsik on kiibitud. 

Foto: Erakogu

«Kui keegi siitkandist juhtub teda nägema, siis palun kirjutada mulle Facebooki sõnumitesse. Leidmise korral palun toimetada ta lähimasse loomade varjupaika või võtta ühendust numbril 53446158. Mure on hetkel suur ja loodan, et kallis sõber jõuab ohutult koju tagasi. Lisan ka mõned pildid Sipsikust! Ma väga palun teil seda postitust jagada! Aitäh!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles