Andrus Rolfile: piisab, kui seda lollust väga täpselt järele teha

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» 2. saade; Rolf Roosalu
«Su nägu kõlab tuttavalt» 2. saade; Rolf Roosalu Foto: Viktor Burkivski

«Su nägu kõlab tuttavalt» teises saates kehastas Rolf Roosalu Ithaka Mariat ja laulis Best B4 hitti «Ma tahan Sind».

Olav Osolin: Paistab, et sa said suurepäraselt hakkam kogu bändi laulupartiide väljatoomisega. See ansambel oli selles mõttes huvitav, et seal ei saanud kunagi aru, kes laulis. Seal oli neid õudselt palju lava peal, poiss laulis ka ja suu liikus kaasa, aga pärast, kui kuulama hakkasid, siis küsisid, kus see laulja jäi. Selles mõttes said päris kenasti hakkama ja muidugi liigutuste pool oli armas. 90ndad olid ikka lahedad asjad. Üsna õudne.

Tanja Mihhailova: Mulle ikka väga meeldis! See etteaste oli nii orgaaniline. Mulle meeldis, et sa natuke panid üle, aga mitte nii palju, et see oleks juustune paroodia. Tämber oli ka väga täpne.

Liis Lemsalu: Mulle tohutult meeldib 90ndate hõng ja fiil. 90ndate puhul on see huvitav nüanss, et kui naised laulsid, siis nad tegid aa ja ll, nagu Britney Spearsil oli ka... Ma arvan, et inimesed saavad aru, mida ma mõtlen. Sul oli ka see täitsa hästi olemas ja mulle väga meeldis.

Andrus Vaarik: Kui number on väga täpne ja perfektne, siis ma olen kohe võidetud. Selles tuleb see paroodiaelement ka välja. Piisab lihtsalt seda lollust väga täpselt järele teha ja juba ongi naljakas. Aitäh!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles