Lynne Spears: Britney ja Justin olid liiga sarnased

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Timberlake
Justin Timberlake Foto: AP Photo / Scanpix

Britney Spearsi ema Lynne räägib oma värskes raamatus sellest, kui laastavalt mõjus ta tütrele suhte lõppemine Justin Timberlake´iga, nimetades lahkuminekut «kohutavaks».

Paarike kohtus Disney lastesaate «The Mickey Mouse Club» võtteplatsil juba lastena ning nende vahel hiljem suhe kestis neli aastat, teatab WENN.

2002. aastal läksid nad lahku ning kuuldavasti oli põhjuseks Spearsi truudusetus.

Lynne Spears kinnitab oma raamatus, et lahkuminek oli Britneyle erakordselt raske, kuid tema arvates võis suhte lõppemise põhjustada fakt, et nende iseloomud olid liiga sarnased.

«See lahkuminek oli kõigile osapooltele kohutav kogemus. Ma oleks tahtnud, et nad oleksid teisiti oma teed läinud, mitte teineteisele haiget tehes ja neid arme hinge jättes,» ütles Lynne Spears.

«Nad olid väga sarnased – võib-olla liigagi sarnased – ning nende raudsed tahtejõud sattusid tihtipeale omavahel vastuollu.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles