«Nädalalõpp Kanal 2ga»: Gertu Pabbo elu pärast staarisaadet ja Märt Avandi Pärnusse kolimine

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Nädalalõpp Kanal 2ga», Gertu Pabbo
«Nädalalõpp Kanal 2ga», Gertu Pabbo Foto: Ardo Kaljuvee / Kanal 2

Täna kell 21:30 lustivad saates «Nädalalõpp Kanal 2ga» taas Teet Margna ja Kristjan Jõekalda, kellele on seekord külla tulnud Märt Avandi, Hedvig Hanson, Gertu Pabbo ning Roald Johannson.

Stuudios on nooruke lauljatar, kes tuli, nägi ja peaagu võitis – superstaari finalist Gertu Pabbo. Missugused on olnud Gertu tegemised pärast saadet – kas ta on oma eluga rahul? Selgub, et Teedul on Gertust üks vana foto, mis neiu veidi punastama paneb. Gertu laulab saates imeilusa loo, mille autor on Ott Lepland.

Foto: Ardo Kaljuvee

Diivanil võtab koha sisse ka näitleja Märt Avandi. Juttu tuleb näitleja kolimisest Tallinnast Pärnusse. Muuhulgas paljastab Märt, miks ta on suur asjade äraviskaja. Puudutame ka heategevusteemasid ja esitlusele tuleb Doktor Klouni uus naljakas videoklipp.

Saatejuht ja ajakirjanik Roald Johannson eksles pikalt Eesti Televisiooni pikkades koridorides ja nüüd on ta välja jõudnud ka Margna ning Jõekalda stuudiosse. Roald meenutab, kuidas temast sirgus teletäht ja miks ta «Pealtnägijast» lahkus. Teet ja Kristjan korraldavad Roaldile lustaka ülekuulamisprotsessi.

Foto: Ardo Kaljuvee

Täna õhtul on saates ka üks Eesti sensuaalsemaid ja tundelisemaid naishääli – Hedvig Hanson. Juttu tuleb eesti mehest ja tema temperamendist. Hedvig selgitab, kuidas laulmine on väga hea viis mehe testimiseks – kas ta on avatud või peidab midagi. Ta korraldab ka Teedule ja Kristjanile spontaanse laulutunni, et mehed saaksid kodus oma naistele lembelaule laulda.

Foto: Ardo Kaljuvee

«Nädalalõpp Kanal 2ga» on eetris reedeti kell 21:30, kohe pärast Roald Johannsoni jutusaadet «5 aastat hiljem».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles