Galerii: Uue Scape kinosaali punase vaiba üritus Coca Cola Plazas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval avas Tallinnas Coca-Cola Plazas uksed maailma üks kaasaegsemaid kinosaale Scape, kus toimus meelelahutuslik avamisprogramm ning seiklusfilmi «Paan: Reis Eikunagimaale» Eesti esilinastus.

Foto: Viktor Burkivski

Scape saali avamisele ja filmi esilinastusele oli kohale tulnud rida Eesti staare ja prominente, sealhulgas kultuuriminister Indrek Saar, rokkar Tanel Padar, stilist Ženja Fokin, raadiohääl Kertu Jukkum, PÖFFi peakorraldaja Tiina Lokk, laulja Birgit, Elu24 peatoimetaja Anu Saagim, ooperidiiva Pille Lill, «Supilinna Salaseltsi» staarid Olivia Viikant, Arabella Antons, Hugo Soosaar, Sten-Markus Rohtla ja näitlejad Raivo E. Tamm, Maria Avdjuško, Priit Pius, Lauri Liiv, Mari-Liis Lill jpt.

Foto: Viktor Burkivski

Uus Scape saal on varustatud suurima olemasoleva valgusjõuga laserprojektoriga, mis on Põhjamaades ainus ja mida on hetkel paigaldatud maailmas kokku ainult 20 kinos.

Lisaks uuele projektorile on Scape saali paigaldatud suurem ekraan, uusim Dolby Atmos helisüsteem ning laiemad ja mugavamad toolid. Forum Cinemas investeeris Coca-Cola Plaza suure saali täielikku renoveerimisse ligi miljon eurot.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles