Marten Kuninga ülestunnistus vormus looks «Süütaja»

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaisa ja Superstaari-Marten Kuningas
Kaisa ja Superstaari-Marten Kuningas Foto: Lugejapilt

Superbandiidid Laika Virgini osakonnast püüdsid Levika eest kahvaga kinni Marten Kuninga ja sundisid teda omaks võtma süütamisi noorte muusikasõprade südametes. Marteni ülestunnistus vormus looks «Süütaja». Uus lugu on kolmas singel Laika Virgini 2011 veebruaris ilmuvalt debüütalbumilt.

Laika liikmete viisakas seletus on järgmine:
Mõte Marteni kaasamisest küpses juba sellest ajast, kui ta superstaari saates figureeris. Hiljuti otsustasimegi koos stuudios käia ning loo ära salvestada.

«Soovime teha mitmekülgse ja hea plaadi, sest Martenil on kihvt hääl ja lahe karakter,» kinnitasid  ka bändi selgrood Indrek ja Andero.


Laika Virgin on kollektiiv kes segab oma loomingus popi, rocki, trip-hopi ja kõike muud mis teepeale ette jääb. Sealhulgas erinevaid lauljaid. Bänd on oma looga „Nähtamatu“ püsinud pikka aega kõrgetel positsioonidel muusikavideote edetabelisaates Eesti TOP 7.

Kuula lugu!  Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles