Jazzilegend Hanckok saabus Tallinna eralennukil

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Herbie Hancock
Herbie Hancock Foto: promo

Eile jõudis Tallinna maailma jazzitaeva särav täht Herbie Hancok koos oma kaaskonnaga.


Pianisti ning teisi muusikuid, niisamuti saatvaid isikuid kandev eralennuk saabus Kiievist. Maestro sõnul kulges reis suurepäraselt, samuti on tal põhjust rahul olla Ukraina pealinnas antud kontserdiga, mis oli viimse kohani välja müüdud. Hancock viibib Eestis tervelt kolm päeva ning lahkub neljapäeval, pärast kolmapäevast kontserti Nokia kontserdimajas.

Saabudes oli 70-aastane jazziguru võrdlemisi väsinud ning avaldas soovi hotelli puhkama minna. Sellegipoolest näitas ta üles huvi eesti ning tallinna vanalinna vastu. Selle viimasega kavatseb Hanckk isiklikult tutvuda. Samuti oli Hancock ja tema kaaskondlased huvitatud tema siinviibimise ajal toimuvatest kultuurisündmustest. Hancocki esindaja edastas soovi külastada täna toimuvat Youssou N'Douri kontserti. Kahjuks ei ole teada, kes Hancocki 11-liikmelisest kaaskonnast kontserti külastavad.

Kontserdikorraldaja BDG esindaja Margot Holtsi sõnul on kolmapäevasele kontserdile veel saadaval erinevas hinnaklassis pileteid. Stiilinäidet kuula allpool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles