Kas Pipiks saab Nele-Liis Vaiksoo?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ShiShi kümnes sünnipäev, 21.11.2008 - Nele-Liis Vaiksoo
ShiShi kümnes sünnipäev, 21.11.2008 - Nele-Liis Vaiksoo Foto: Photo Factory

Tuleva aasta 5. märtsil esietendub Estonias Andres Dvinjaninovi lasvastatud Ülo Vinteri lastemuusikal «Pipi Pikksukk», kuid osaliste valik põhjustab paksu verd juba praegu.


Nimiroll olevat kinnitatud Nele-Liis Vaiksoole, kes on juba kehastanud Pipit muusikaetenduses «Pipi!Nuki!Puhh!» ja keda teater ise suvisesse Pipi Akadeemiasse kutsus, sahistab Õhtuleht. «Teatril oli kohe alguses plaan saata osadele sobivatele kandidaatidele kutse otse kandideerimiseks. Mitmete inimestega läbirääkimised käivad,» seletas lauluteatri osade valiku eest vastutav Mart Mikk.

Samas jättis teater mulje, et tegemist on avatud konkursiga, millest kevadel võtsid osa 150 innukat noort. Nüüd selgus, et näiteks etenduse tantsutrupp koostatakse eksklusiivselt Eesti Tantsuagentuuri liikmetest, sest nii on teatril lihtsam. Pipi rollist peavad suu puhtaks pühkima teiste hulgas ka Luisa Värk, Getter Jaani ja Meribel Müürsepp. Viimane ütles, et võib-olla ei lähe ta sellise käitumise peale protesti avaldades üldse muusikali vaatama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles