Galerii: Goldtime tähistas glamuurse peoga Armani 40. aastat moemaailmas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeval, 7. oktoobril kogunesid moe-ja stiilihuvilised Goldtime'i juveeli- ja kellakauplusesse Viru Keskuses, et saada osa itaaliahõngulisest õhtust ja tähistada ikoonilise Giorgio Armani 40 aastapäeva moemaailmas.

Goldtime esitles uut Emporio Armani sügiskollektsiooni, kus mõnusat hõngu annavad soojad burgundia ja sokolaaditoonid, leopardimuster, sügav sinine- põnev kuid klassikaliselt soliidne disain nii käekellades kui ka ehetes.

Foto: Erlend Štaub

Stiiliguru Ženja Fokin tegi põgusa ülevaate Armani ajaloost kuni tänase päevani ja muuhulgas esitles ka oma esimest 12-aasta vanust Emporio Armani käekella.  Elu24 peatoimetaja Anu Saagim valis elu esimese Armani kella. Õhtu oli täis üllatusi ja külluses fashion-emotsioone.

Foto: Erlend Štaub

Itaaliahõngulist õhtut vürtsitasid Da Vincy Food suupisted koos mõnusalt mullitava Prosecco-ga Tridensilt. Barista Regle Kõrveli käe all valmisid aromaatsed Illy kohvijoogid, mis Emporio Armani Tassikookidega pakkusid kõigile mõnusa elamuse imelisest Itaalia moemaitsest.

Foto: Erlend Štaub

Kohal olid kuulsad külalised, teiste seas Elu24 peatoimetaja Anu Saagim, staarmeikar Reet Härmat, raadiohääl Allan Roosileht ning tordikuninganna Angeelika Kang.

Foto: Erlend Štaub

Vaata galeriist ja videost, kes meeleolukat tähistamist külastasid ja mis põnevat Goldtime`i Viru Keskuse poes toimus!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles