Miks on tuntud disaineri Kadri Kruusi kosmeetikakotis mitmeid asju topelt?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kotidisainer Kadri Kruus esitles uut šikki kollektsiooni
Kotidisainer Kadri Kruus esitles uut šikki kollektsiooni Foto: Kadri Kruusi stuudio ja showroom

«Mul on kosmeetikakotis oma kindlad lemmikud, mida kasutan aastast aastasse. Mõningaid tooteid on mul kosmeetikakotis suisa kaks, sest pelgan, et need saavad valel ajal otsa,» räägib kuulus Eesti naha- ja kotidisainer Kadri Kruus. Ta võõrustas külalisi oma ateljees ja näitas blogile Stellarium, mis on peidus tema kosmeetikakotis.

Kadri Kruusi kosmeetikakott on tema looming. Disainitud nii, et kotti mahuks ikka kõik olulised kosmeetikumid ja päris kindlasti vähemalt kaks punast huulepulka. Kadri signatuurmeik on hele silm ja punased huuled. «Kui ma endale punased huuled maalin, siis tavaliselt tõmban huultele enne nude-toonis huulepliiatsi. Sellega saab huuled vajaduselt suuremaks maalida. Teine, asendamatu asi on minu jaoks Yves Saint Laurent`«Touch Eclat» valguspliiats. Neid on mul kotis alati kaks, sest kunagi ei tea, millal see otsa saab. Ma kardan, et olen ühe silmaaluse ära katnud ja siis teise jaoks enam ei jätku,» naerab Kadri.

Foto: KRÕÕT TARKMEEL

Kadril on kotis nii odavamat kui kallimat kosmeetikat. Ta ütleb, et on leidnud enda jaoks kindlad lemmikud igast hinnaklassist ja soodne hind ei tähenda tema jaoks sugugi kehvemat kvaliteeti. Maybelline`i «Brow Drama» on Kadri suur lemmik, ka seda leidub tema kosmeetikakotis kaks tükki, sest ei tea ju, millal üks kulm on tehtud ja Brow Drama äkitselt otsa saab.

Foto: AFP / Scanpix

Mida põnevat leidub Kadri kosmeetikakotis? Vaata SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles