Kristo Elias hakkab ETV eetris uut saadet juhtima

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti suurima äriideede konkursi telesaate uus juht on ETV ekraanilt tuntud Kristo Elias
Eesti suurima äriideede konkursi telesaate uus juht on ETV ekraanilt tuntud Kristo Elias Foto: ERR

Eesti suurima äriideede konkursi telesaate uus juht on ETV ekraanilt tuntud Kristo Elias. «Ajujahi» IX hooaja telesaade jõuab ETV ekraanile 2016. aasta aprillis ja mais. Kokku on 8 saadet, millest viimane ehk superfinaal leiab aset mai lõpus ETV otse-eetris.

Eliase sõnul toob «Ajujahi» uus hooaeg teleekraanile mitmeid uuendusi. «Tõenäoliselt jõuab vaatajateni enam  konkursiga seonduvat draamat ja proovile pannakse konkursil osalejate telegeenid. Samas  on minu roll olla sõber osalejatele, vestluspartner žüriile ja teejuht vaatajale,» lisas Elias.

Varsemalt on Elias juhtinud mitmeid ETV populaarseid telesaateid, teiste hulgas keskkonnasaadet «Osoon» ning laste- ja noorte laulukonkurssi «Laulukarusell». Elias alustas oma karjääri 6 aastat tagasi «Aktuaalse kaamera» ilmateadustajana.

Ajujaht on Eesti suurim äriideede konkurss, mis alustab oma IX hooaega. Konkursi auhinnafond on 60 000 eurot.  Kaheksa hooaja jooksul on Ajujahi konkursile esitatud kokku 3 535 ideed. Viimasel kolmel aastal Ajujahile esitatud ideedest 32 protsenti on tulnud IKT sektorist, 20 protsenti tööstuse ja disaini valdkonnast ning kümme protsenti olid seotud turismi- ja teenusmajandusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles