4 häirivat asja, mida Tori Spelling paljastas valedetektori all

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shannen Doherty seljas on must lilleline kleit, mida kandes Tori Spelling süütuse kaotas
Shannen Doherty seljas on must lilleline kleit, mida kandes Tori Spelling süütuse kaotas Foto: Vida Press

Sarja «Beverly Hills, 90210» staar Tori Spelling armastab enda elust avalikkusele rääkida ja saates «Celebrity Lie Detector» selgus tema kohta veel mitmeid skandaalseid asju.

1. Shannen Doherty kandis kleiti, milles Tori süütuse kaotas. Spelling kandis oma esimese seksi ajal musta kleiti, mis tegevuse käigus neitsiverega määrdus. Tori hoidis kleidi alles ja hiljem valis Shannen sõbranna riidekapis sorades välja just selle kleidi. Tori rääkis Shannenile kleidi erilisest minevikust, kuid see teda ei häirinud ja ta kandis kleiti sarja fotosessioonil.

2. Spelling seksis mitme kaasstaariga. Tori ei kaotanud süütust ühelegi «Beverly Hillsi» näitlejatest, kuid ta seksis Brian Austin Greeni ja Jason Priestlyga. Pärast oma 18. sünnipäeva suudles Tori ka Luke Perryga.

3. Ta eitab jätkuvalt, et müüs Jason Priestley pulmakutse viie dollariga. Spellingu kriitikud usuvad, et näitlejanna on raha nimel võimeline kõike tegema. Valedetektor paistan nende arvamust kinnitavat, sest kui Tori väitis, et ta ei müüks iialgi kaasstaari pulmakutset, näitas detektor valetamist. 

4. Spelling usub, et Doherty vääris vallandamist. See oli kahtlemata raske ülestunnistus, kuna Tori ja Shannen olid sarja filmimise ajal lähedased sõbrad. Spelling tunneb juhtunu tõttu siiani süüd, sest arvab, et temal oli Doherty vallandamises suur roll. 

Foto: Vida Press
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles