Olav Osolin Juss Haasmale: see oli mu elu esimene normaalne Macy Gray kontsert

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Su nägu kõlab tuttavalt.  Juss Haasma
Su nägu kõlab tuttavalt. Juss Haasma Foto: Erlend Štaub

«Su nägu kõlab tuttavalt» neljanda hooaja avasaates kehastas Juss Haasma Macy Grayd ja laulis lugu «I Try».

Tanja Mihhailova: See oli väga äge! Tämber oli väga hea, lavastus mulle väga meeldis. Natuke huumorit sees, aga mitte liiga palju. Lihtne oleks üle parodeerida, sest videos oli ta väga teatraalne. 

Mart Müürisepp: Kui silmad kinni panna, siis oli täpselt nagu Macy Gray, aga kui silmad lahti tegid, oli päevitunud Juss Haasma kahtlase afrosoenguga. Hääleliselt mängisid väga hästi üle mingid asjad ja oli väga naljakas.

Andrus Vaarik: Ma vaatan Jussi täiesti uue pilguga. Ma olen absoluutselt nõus sellega, mida rääkisid Tanja ja Mart. Mulle väga meeldis, et see lugu välja tuli ja sa kaifisid selle loo rääkimist. Sa tundsid end selle mustanahalise naise kuues nii vabalt. See vabadus, mille sa olid raske töö ja harjutamisega kätte saanud. Küll mulle meeldivad töömehed! Ma olen kade selle rõõmu üle, mis tuleb raske vaevaga. Oi, sul on suur tulevik!

Olav Osolin: Ma olen käinud kaks korda Macy Gray kontserdil. Ükskord Riias ja kui Macy Gray hakkas laulma, siis lätlased jooksid kõik šašlõkki ostma ja jooksid oma õlletopsidega. Teine kord sattusin sellisele kontserdile, kus ta ise oli natuke šašlõkine. See oli esimene normaalne Macy Gray kontsert, kus ma oma elus käisin. Selline, kus mõlemad pooled olid ilusti koos. Ja publik oli ka normaalne! Mulle meeldis ka lavastus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles