Russell Brand sai pulmakingiks härja... peaaegu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katy Perry albumi "Teenage Dreams" kaanefotol
Katy Perry albumi "Teenage Dreams" kaanefotol Foto: SCANPIX

Tegu loomasõprade ühingu PETA India osakonna tähelepanuavaldusega Brandile, mis seisneb ühele härjale nime «Russell» andmises.

Teisisõnu kinkis PETA abiellumise puhul Brandile n-ö nimekaimluse, kirjutab WENN.

«Koomik Russellil ja Russeli-nimelisel härjal on üks ühine omadus – mõlemad on väga kenad sellid,» ütles PETA India tegelane Poorva Joshipura.

«Nimekaimluse kingitus sobib veel sellegipärast, et kui Russell jätkab nüüd eluteed abielumehena, on ka nüüd härg Russelil oma missioon – võtta osa oma nimekaimu alustatud teekonna raskusest oma õlgadele,» selgitab Poorva Joshipura keerulisemat sorti mõttekäiku.

Igal juhul näib kindel olevat, et kõnealusel härja tulevik paistab roosades toonides, nagu ka Brandi oma, kui mõelda Katy Perry viimase plaadi kaanekujunduse peale.

PETAga on Brandil, kes nädal tagasi just Indias Katy Perryga pulmi pidas, head suhted varasemastki ajast, kui 2007. aastal valis ühing näitleja «seksikaimaks taimetoitlaseks».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles