Hiiumaal suvel tegutsenud Resto Kuur peakokk Heimar Kuuskler pakkus reede õhtul enne talvepuhkusele siirdumist külalistele Kihnus viiulifestivali raames hõrgu viiekäigulise õhtusöögi.
Kurase baaris toimunud koosviibimisel olid kohal ka Kihnu viiulifestivalil oma raamatut esitlenud Evelin Ilves ja Andrus Kivirähk.
/nginx/o/2015/10/03/4552571t1ha389.jpg)
Õhtusöök algas peakoka tervitusega, mis koosnes kõrvitsakreemist, külmutatud kitsejuustu lumest ja kõrvitsaseemnepralineest.
/nginx/o/2015/10/03/4552525t1h655c.jpg)
Külm eelroog oli rebitud part, külm vetikapuljong, vutimuna 60C ja habanero želee, soe eelroog angerjas unagi kastme ja hernetambiga. Pearoaks pakuti madalal temperatuuril küpsetatud lambakarreed, bataadikreemi, sütel küpsetatud sügisköögivilju, porrutuhka ja lamba praeleent. Õhtusöögi lõpetas maapähklivõikook ja soe "Linnupiim".