Ott Sepp astub lavale monolavastuses

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Sepp Starmani reklaamis.
Ott Sepp Starmani reklaamis. Foto: Starman

Sel kolmapäeval, 3. novembril esietendub Tartu Sadamateatris Conor McPhersoni näidend “Rumm ja viin”, mille ainsa näitlejana astub monolavastuses publiku ette Ott Sepp.

Vanemuise teatri pressiesindaja Ave-Marleen Rei teatel on McPhersoni esiknäidend ühe noore mehe monoloog naistest, lastest, alkoholist ja valikutest. Laval saavad kokku aastatepikkune kassiahastus, rumm ja viin ning elu ise.

McPherson on noorema põlvkonna Iiri näitekirjanduse üks silmapaistvamaid autoreid, kelle näidendeid on mängitud paljudes riikides ja need on saanud suure hulga auhindu ja äramärkimisi. Tema senisest 11 näidendist esimene ongi 1992. aastal kirjutatud “Rumm ja viin”.

Näidendi seab Sadamateatris lavale Tanel Jonas ja tegemist on Vanemuise draamanäitleja debüütlavastusega. Näidendi on tõlkinud Martin Algus, kunstnikutöö tegi Liina Unt, helikujundaja on Mario Pulver, valguskujundaja Siim Allas.

Teater ei soovita lavastust alla 14aastastele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles