Täna õhtul lähevad loosi viimased Coca-Cola Plaza kinotoolid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uhked tooliomanikud Kätlin ja Mirjam
Uhked tooliomanikud Kätlin ja Mirjam Foto: Forum Cinemas

Täna on veel viimast korda võimalik kõikidel fännidel võita omale isiklik kinotool Forum Cinemas Kinoklubi Facebooki «Toolide mängus», sest Forum Cinemas loosib välja tasuta kinotoole Coca-Cola Plaza esimesest, remonditud saalist. Seni on toolid saanud juba 9 õnnelikku kinofänni.

Loosis osalemine on äärmiselt lihtne – vali välja oma lemmik koht saalis ning võid saada ehtsa kinotooli värskeks omanikuks!

Loosis on kokku 12 tooli ja lisaks 12 pääset kahele uue Scape kinosaali avamisele 8. oktoobril.

Viimane loosiratas läheb käima täna, 2. oktoobril ning kuna huvi mängu vastu on väga suur, siis tasub fännidel kiirustada.

«Toolide mängus» osalemiseks kliki Scape Facebooki rakenduse lehele: facebook.com/kinoklubi/app_1495554077435758

Eesti suurim kino Coca-Cola Plaza avab taas remondis olnud esimese saali, milles on maailmatasemel tehnika ja värske sisustus.

Suurema ekraani, esmaklassilise Barco 4K laserprojektori, dünaamilise ja võimsa Dolby Atmos heli ning supermugavate premium-klassi nahkistmetega Scape saal avatakse juba 8. oktoobril.

Lisainfo Scape saali kohta: forumcinemas.ee/Scape/

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles