Reede käes! Milliseid pidulisi võib nädalavahetusel kohata?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hull Simple Session Party Panoraamis
Hull Simple Session Party Panoraamis Foto: Gert Nõgu

Reede on käes ja algamas on nädalavahetus. Paljud noored javanad kogunevad välja pidutsema, kuid pidulisi on olemas igat sorti. Elu24 toob välja mõningate peonautlejate välimäärajad. Milline piduline oled sina?

Õllenaut

Sa ei viitsi tantsida valju muusika saatel ööklubides, vaid eelistad pigem sõpradega mõnes baaris klaaside taga sõpradega juttu puhuda. Õllede, siidrite ja veiniklaaside vahele võib ära eksida ka mõni shot.

Reivija

Sa tahad tantsida pimedas ruumis ja seda hommikuni. Otsid üles peod kus mängitakse technot, house-muusikat või trummi ja bassi. Mida rohkem klubi tehast meenutab ja mida sügavam muusika seal mängib, seda parem.

Endel

Kõik su sõbrad teavad, kus sa sel nädalavahetusel pidutsed ja seda tunnise täpsusega. Terve sinu Instagrami leht on täis selfie-sid, mis annavad täieliku ülevaate sinu õhtustest seiklustest. Ära unusta ennast pildistama, vaid naudi ka üritusi.

Naistemees/Meestenaine

Terve õhtu jooksul ümbritsevad sind pidevalt vastassoo esindajad. Kui oled jäänud üksinda, liigud suitsuruumi, et sealt endale vestluskaaslane leida. Mõnel õhtul suudad peolt kaasa meelitada külalise, kes jääb sinu juurde öösekski, kuid iga kord eesmärk õnneks ei lähe.

Snoob

Lähme baari? Seal on mõttetu. Lähme klubisse? Ei viitsi tantsida. Jääme koduseks? Igav hakkab.

Snoobile ei meeldi pahatihti ükski üritus ning tema õhtut jäävad saatma pidevad kriitikanooled pidude ja asukohtade suhtes. Õnnekorral suudetakse õhtu jooksul leida koht, mille peale snoob nina ei krimpsuta.

Kambavaim

Sind ümbritseb terve õhtu jooksul seltskond inimesi. Mõned on sinu sõbrad, kuid pidevalt satub seltskonda ka kontvõõraid, keda sõbralikult vastu võetakse. Kambavaim teeb pidevalt pakkumisi õhtu edukalt mööda saatmiseks. Milline on iga lokaali parim kokteil? Kus on täna kõige rajum kräu? Kes kellega käib? Kambavaim teab vastuseid kõigile neile küsimustele.

Jõmm/Draamakuninganna

Mehed ja naised, kellel kipuvad piduse peaga välja lööma kõige halvemad iseloomujooned. Meeste puhul pälvib see lokaaliesise arvete klaarimise ja alfavõistlusega, naistel pigem nutu ja draamaga. Jõmmid ja draamakuningannad liiguvad peamiselt samades seltskondades, kuna teised pidulised neid oma kambas näha ei eelista.

Välistudeng

Oled jõudnud kaugelt maalt Eestisse. Kohalikud tüdrukud löövad silme eest kirjuks. Kõikides lokaalides on nii odavad hinnad. Välistudengeid võib tihtipeale näha liikumas ühest baarist või klubist teise, sest nad üritavad võtta õhtult kõike. Enamjaolt on tegu sõbralike inimestega, kes vahel muutuvad oma liigse avatusega tüütuks.

Üksik piduline

Teda ei huvita seltskond. Tema läheb peole muusikat nautima ja seda tihtipeale üksi. Ta ei taha vastutada kellegi teise kui enda käekäigu eest. Kuigi peole saabuvad nad üksi ning veedavad sedasi ka edaspidise õhtu, võib nendega huvitavaid vestlusi maha pidada - enne kui nad muusikat edasi naudivad.

Kaine pidutseja

Kaine pidutseja ei vaja lõbusa õhtu möödasaatmiseks alkoholi ega muid mõnuaineid. Nad suudavad nautida üritusi ka täiesti selge peaga. Kained pidutsejad jagunevad kahte kategooriasse - ühed naudivad pidu koos sõpradega mainimata kordagi, et nad ei tarbi midagi, teised aga toovad seda pidevalt välja ning heidavad kõigile ette nende tarbimisharjumis.

Kodukana

Kodukana kohtab nädalavahetusel linnas vaid siis, kui nad lähevad endale koju kiirtoitu ostma. Kodukana eelistab peole pigem koju jääda, et mõne hea filmi või mänguga õhtu mööda saata. Sellega säästab raha ja järgmise päeva hommikul on ka tervis korras.

Kallis lugeja, kas leidsite nimekirjast ka pidulise välimääraja, mis iseloomustaks teid või mõnd teie sõpra? Kui mitte, kirjutage kommentaariumisse, milline pidutseja välimääraja iseloomustaks teid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles