Hollywoodilik «Varjudemaa» alustab juba täna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TV3 «Varjudemaa» esitlus Coca Cola Plazas 01.10.2015
«Varjudemaa» peaosas Karin Rask. Teistes osades: Eva Klemets, Tarvo Vridolin, Toomas Täht, Janek Joost, Martin Algust, Adres Tabun, Arvi Mägi.
TV3 «Varjudemaa» esitlus Coca Cola Plazas 01.10.2015 «Varjudemaa» peaosas Karin Rask. Teistes osades: Eva Klemets, Tarvo Vridolin, Toomas Täht, Janek Joost, Martin Algust, Adres Tabun, Arvi Mägi. Foto: Viktor Burkivski

Eile toimus uue kodumaise põnevussarja «Varjudemaa» esitlus. Tegemist on 12-osalise põnevussarjaga, mille tegevus hargneb idüllilises maakohas, ühel Eesti saarel. 

Peategelane Rita naaseb Tallinnast tagasi kodusaarele, et matta oma isa, kes on õnnetuse läbi hukkunud. Rita on 20 aastat tagasi kodukülast lahkunud, tal on seal omad minevikuvarjud. Kodutallu naastes, avastab aga Rita, et isa surm ei olnud õnnetusjuhtum ja ta alustab meeleheitlikku tõeotsimist, kannustatuna süütundest isa ees, kellest ta kunagi noorena tüliga lahkus.

«Varjudemaa» peaosas näeme Karin Raski. Teistes osades: Eva Klemets, Tarvo Vridolin, Toomas Täht, Janek Joost, Martin Algust, Adres Tabun, Arvi Mägi.

«Varjudemaa» TV3s reedel kell 21.35

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles