Briti pere varastati kolimise käigus paljaks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Ühendkuningriigis Inglismaa keskosas Wolverhamptonis elav pere otsis kolimiseks Facebookist abi ja leidiski, kuid tagajärjed olid karmid.

22-aastane Becky Szenk ja ta mees, 28-aastane Mark Higgins leppisid Facebookist leitud firmaga Le Green kokku ning 25. septembril saabusidki kaks meest kolimisautoga, millele pandi nende vara, kirjutab metro.co.uk.

Szenk ja Higgins ei ole pärast seda enam mehi ega oma asju näinud ehk nad varastati paljaks.

Pere sõnul viidi kaasa külmik, pesumasin, kogu mööbel,  kõik riided, perekonnafotod ja ka Szenki kihlasõrmus. Nende arvates on kaotatud vara väärtus umbes 10 000 naela.

Perele jäi vaid televiisor, mille nad panid enda autosse, et see katki ei läheks.

«Kui nad meie asju autole laadisid, tundusid nad asjatundjad olevat, sest asjad said masinale 45 minutiga. Nad lihtsalt sõitsid minema ja me ei näinud neid enam kunagi,» lausus naine.

Higgins sai aru, et midagi on valesti, kui kolimisauto ei jõudnud kokkulepitud ajaks nende uue kodu juurde.

Peres kasvab seitsmekuune laps Ariyah, kes jäi oma mänguasjadest ilma. Ema sõnul on tema jaoks kõige šokeerivam, et juhtumis kannatab ka laps.

Pere oli natuke enne vargust hakanud pubipidajateks ja teinud sellesse suure investeeringu.

Pärast katastroofiga lõppenud kolimist on neid aidanud head inimesed.

«See on meile õppetund. Loodan, et meie näide on hoiatus, et sotsiaalmeedias pakutava abi suhtes tuleb ettevaatlik olla,» tõdes Szenk.

West  Midlandi politsei uurib juhtunut kui vargust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles