Humoorikas video: «Maa, armastan Sind!» annab põlevkivile lõbusa tõlgenduse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Maa, armastan Sind!»
«Maa, armastan Sind!» Foto: Maario Masing

Täna õhtul kell 20.30 jõuab ETV ekraanile humoorika sketšisarja «Maa, armastan Sind!» neljas osa ja juba praegu on sul võimalik näha üht seni avaldamata vahvat sketši.

Põlevkivi on üks neist maavaradest, mis Eestiga tugevasti seostub. «Maa, armastan Sind!» annab sellele lõbusa tõlgenduse.

Humoorikas sari «Maa, armastan Sind!» toob vataajateni ETV meelelahutustoimetuse valiku parimatest keskkonnateemalistest lühifilmidest, mis on valminud stsenarist-režissöör Rasmus Merivoo käe all.

Sari peaks kõnetama kõiki, kes ekslevad hiiglaslikus hektilises infoväljas, otsides vastust küsimusele, mis saab meie armsast koduplaneedist. Siin on vastuseid neile, kes on tüdinenud rohelisest sõnavahust, käskudest-keeldudest.

Täna õhtul kell 20.30 on ETV ekraanile humoorika minifilmide sarja "Maa, armastan Sind!" neljas osa ja juba praegu pakume Sulle võimalust näha üht seni avaldamata vahvat sketši tänasest jaost ;)Põlevkivi on üks neist maavaradest, mis Eestiga tugevasti seostub. "Maa, armastan Sind!" annab sellele lõbusa tõlgenduse. Kuidas Sinule meeldib?

Posted by Eesti Televisioon on Thursday, October 1, 2015
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles