«Jumal tänatud, et sa siin oled!» saate võitis Peeter Oja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Oja
Peeter Oja Foto: Peeter Langovits

Selle telehooaja esimeses «Jumal tänatud, et sa siin oled!» saates improviseerisid Peeter Oja, Anu Saagim, Juhan Ulfsak ja Mihkel Raud ning Eino Baskin pidas parimaks Peetri esitust, kuigi kiita sai ka Anu.

Esimesena tuli lavale Peeter Oja, kes oli riietunud kitlisse ja mängis arsti. Peeter tundis end nagu kala vees ja asus kohe askeldama ning operatsioonitoas käske jagama.

Žüriiliikme Eino Baskini arvates ei teadnud Peeter arsti tööst tuhkagi, kuid improviseeris kenasti.

Järgmisena saabus Anu Saagim, kes hoidis käes karikat ja oli riietunud roosasse dressi. Tema mängis tele-eetris esinevat neidu, kes pidi selgitama oma treeningsaladusi.

Baskini hinnangul oli tegemist põneva etendusega, sest oli tunda, et Anu oli jõusaaliga tuttav ja palju reisinud seltskonnadaam.

Kolmandana astus lavale Juhan Ulfsak, kes oli riides nagu talupoeg. Tema oligi Manivald, kes saabus Lembitu juurde. Põhiteemaks oli meestel vägistamine.

Baskin tunnistas, et ta on Juhanit harva näinud ja tema arvates kõlas kõige paremini mehe luuletus.

Viimasena hakkas improviseerima Mihkel Raud, kes sekkus valla asjadesse, olles vallavalitsuse koosolekul kinnisvara ja ehitamisega tegelev mees.

Baskinit Mihkli etteaste üllatas, sest mees olla vahvalt kärkinud ja karjunud.

Kuid see polnud veel kõik – saate lõpus pidid kõik kolm korraga esinema ja nemad olid showtrupi «Kolmas Eesti» liikmed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles