Saatejuht Chris Evans: teen «Top Geari» nagu Bondi filmi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chris Evans ja Jeremy Clarkson
Chris Evans ja Jeremy Clarkson Foto: SCANPIX

BBC menuka autosaate «Top Gear» uue juhi Chris Evansi sõnul  ei ole tema juhitav «Top Gear» oma sisult ega vormilt «totaalne muutumine», kuid eeskujuks on James Bondi filmide tegemine.

49-aastase Evansi sõnul jõuavad uue «Top Geari» osad eetrisse 2016. aasta mais ja neis on mitu eelsalvestatud osa, edastab The Telegraph.

Evans jätkas, et ka eelmiste saatejuhtide Jeremy Clarksoni, Richard Hammondi ja James May ajal oli saadetes palju eelsalvestatud lõike.

«Arvan, et tänapäeva meelelahutustööstuse kõige õnnelikum inimene on Daniel Craig, kuna ta Bondi filmid valmivad kiiresti. Märtsis või aprillis oli uue filmiga kõik ühel pool ja ta sai puhata. Enne linateose «Spectre» esilinastust annab ta vaid veel intervjuusid. Tahan teha uut «Top Geari» samas vaimus. Korralik käsikiri ja kiire filmimine. Bondi filmid on mulle alati olnud eeskujuks, ükskõik mida teen,» teatas saatejuht.  

Evansi sõnul saab ta tänu «Top Geari» lisandumisele tööde hulka oma vaba aega paremini planeerida.

Saatejuhi sõnul ei hakka ta «Top Geari» juhtides «üle võlli» riske võtma ega äärmustesse minema, kuid saates on «säde ja märul» olemas.

Evans vastas küsimusele, et kui tema juhitaval «Top Gearil» läheb hästi, kas ta ootab siis Jeremy Clarksonilt kiidukõne, vastas ta, et see küsimus on parem kui ükski vastus sellele oleks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles