King of Kings võitleja Sergei Makejev töötab päästjana ja võitleb ringis

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
King of Kings võitleja Sergei Makejev töötab päästjana ja võitleb ringis
King of Kings võitleja Sergei Makejev töötab päästjana ja võitleb ringis Foto: MediaMarketing

Päästjana töötav ja peatselt selles ametis ka päästekooli lõpetav Sergei Makejev on vähemalt 17. oktoobril juba ette teada kohas ja selleks on Saku Suurhall, kus toimub maineka võitluskunstide sarja King of Kings Tallinna Grand Prix etapp.

Foto: MediaMarketing

Seal on Sergei vastaseks leedukas Herkus Lukosiunas, kelle kohta on meie võitlejal teada, et too on temast kogenum, raskem ja 10 sentimeetrit pikem.

«Olen tema matše jälginud. Käisin ka Lätis King of Kingsil publiku rollis ja jälgisin seal, kuidas ta võitles,» räägib Sergei. Võistluseks valmistudes mõtleb ta ennekõike just vastasele, et leida viis, kuidas tollele on õigem vastu minna. 

«Selleks võistluseks valmistun senisest palju tõsisemalt, trenni teen kaks-kolm korda päevas, pühapäeval on puhkepäev. Olen heas vormis ja see paraneb igapäevaselt,» kirjeldab võitleja. 

Foto: MediaMarketing

Sergei sõnul on King of Kings hea võimalus teha omale nime, saada juurde toetajaid ning kuna paljud inimesed näevad teda ringis, siis saab ehk tulevikus veel häid pakkumisi teistele võistlustele.

Saku Suurhallis võistleb ta kahes kaalukategoorias, -67 kg ja -71 kg. K1 reeglites võistlemine tähendab seda, et ei tohi olla püstimaadlust, mitmeid põlvelööke korraga ja muid keelatuid lööke näiteks küünarnukiga, kuklasse ja nii edasi.

Sergei praegune profiseis on seitsmest matšist neli võitu. Heitlustest on tal kõige rohkem meeles tema kõige esimene võistlus, kus ta osales palavikuga ja kaalus seetõttu mitu kilogrammi vähem, kuid võitis siiski napilt vastase.

«Tahan liikuda vaikselt ikka edasi ja edasi, mulle annab elumõtte millegi nimel pingutamine,» räägib Sergei enda tulevikuplaanidest. Kriitiliste olukordade kohta ütleb ta, et tegelikult oleneb see võitlejast endast, kuidas ta mõtleb ja oleneb ka olukorrast — tavaliselt üritatakse olukorda ikka sõnadega lahendada. 

Suurt fänniklubi Sergei endal ei arva olevat, kuid seekord lubavad paljud tuttavad kaasa elama tulla. Vabal ajal meeldib talle sõpradega suhelda ja saunas käia. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles