Lauljatar Janne Saar ei usalda end USA juuksurite kätte!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauljatar Janne Saar
Lauljatar Janne Saar Foto: Erakogu

«Hetkel olen palju stuudios ja lõpetan oma albumi. Käivad ettevalmistused ka muusikavideo jaoks. Juba selle aasta lõpus saab näha ja kuulda,» pajatas USAs elav lauljatar Janne Saar Anne & Stiili ilublogi veergudel.

Foto: Erakogu

Janne Saar

Kosmeetikat kasutan: Iga päev. Enda kauniks tegemine on kunst ja mulle meeldib meik.

Minu lemmikbrändid on: Tarte - tegemist on kemikaalivaba ökokosmeetikaga. See bränd ei sisalda parabeene, SLS, sünteetilisi lõhnaaineid. Meeldib paar toodet ka YSL meigisarjast, aga proovin võimalikult palju looduslike vahendeid kasutada.

Kuus kulutan kosmeetikale: Iga kuu ma kosmeetikat ei osta. Enamus tooted kestavad väga kaua. Ma arvan, et umbes iga kolme kuu tagant ostan jumestuskreemi, ripsmetušši või siis midagi, mis on otsa saanud.

Kõige kallim ost: Viimati soetasin endale Caudalie Vinoperfect Radiance Serumi. Head seerumid on üsna kallid ja see toode teeb naha ühtlaseks ja aitab ka pigmentatsiooni vastu. Ühtlasi pidavat see olema 62% tõhusam kui C-vitamiini seerumid.

Toode mille puudumist märkan kohe: SPF. Kuna elan Californias, siis pean end päikse eest igapäevaselt kaitsma. See on väga oluline ja on kõige esimene asi, mille ma iga hommiku peale panen.

Parim ripsmetušš on: Tarte Lights, Camera, Lashes. See ripsmetušš ei lähe laiali, teeb ripsmed pikaks ja tuleb väga kergelt maha.

Minu käekotist leiab alati järgmised tooted: Tarte Amazonian clay BB cream, Anastasia Beverly Hills Brow Wiz kulmupliiats, Fresh Sugar Petal huuleravi, Guerlain Four Seasons päiksepuuder.

Ilusalongi külastan: Siis kui külastan Eestit. Mul on Ameerikas juuksed mitu korda kange vesinikuga ära rikutud. Enamus protseduurid saan kõik kodus tehtud.

Parimad ilusalongid on: Casabella salong on mu absoluutne lemmik.

Parim ilunipp: Palju vett ja tervislik toitumine. Mitte ükski ilutoode ei asenda tervislikku toitumist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles