Elukaaslase soov: Vladimir Klitško võiks ise rasedaks jääda

Postimees Sport
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hayden Panettiere  telesaates «Live! With Kelly and Michael».
Hayden Panettiere telesaates «Live! With Kelly and Michael». Foto: SCANPIX

Poksi raskekaalus enda käes WBA, WBO, IBO ja IBFi meistrivöösid hoidva Vladimir Klitško elukaaslane Hayden Panettiere teatas, et ta sooviks vähemalt nelja last. 

Praeguseks on paaril üks ühine laps, kes sündis eelmise aasta detsembris ning sai nimeks Kaya. Panettiere’i rääkis telesaates «Live! With Kelly and Michael», et nad külastasid nad sel suvel ühiselt ka Klitško kodumaad Ukrainat ning see oli meeldejääv kogemus. Seejärel märkis ta, et nende pere võiks olla senisest suurem.

«Ma olen alati rääkinud, et tahan nelja last, kuid ma ei soovi liiga vara rääkida. Võtame asja rahulikult. Minule sobiks väga hästi, kui Vladimir leiaks võimaluse ise rasedaks jäämiseks. Oleksime kohe valmis, see poleks probleem,» teatas Panettiere.

Klitškol on parasjagu ka teisi muresid, kuna ta pidi 24. oktoobril tiitlimatšis kohtuma briti Tyson Fury’ga, kuid jalavigastuse tõttu pidi ta duelli edasi lükkama. 

Vladimir Klitškol on koos elukaaslase Hayden Panettiere'iga seni üks laps. Foto:
Vladimir Klitškol on koos elukaaslase Hayden Panettiere'iga seni üks laps. Foto: Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles