Suurejooneline Tallinna Horse Show juba sel nädalavahetusel!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ratsaspordi suursündmus Tallinn International Horse Show
Ratsaspordi suursündmus Tallinn International Horse Show Foto: press@ratsaliit.ee

Eeloleval nädalavahetusel Saku Suurhallis aset leidev ratsaspordi suursündmus Tallinn International Horse Show toob kokku 133 sportlast 11 riigist 214 hobusel.

Kolmeteistkümnendat järjestikust aastat aset leidev Tallinn International Horse Show toob sarnaselt mullusele ka tänavu publiku maailmakarika etapid nii kooli- kui takistussõidus.

Kõige kaugema riigina on täiendusena Kesk-Euroopa liigasse kuuluvatele maadele tänavu Tallinnas esindatud ka Filipiinid. Lisaks võistlusprogrammile pakutakse kolme päeva jooksul publikule rohkelt erinevaid meelelahutuslikke etteasteid. 

Võistluse direktori, Eesti Ratsaspordi Liidu peasekretäri Siim Nõmmoja sõnul pakub kolmeteistkümnes Tallinn International Horse Show taas mitmekülgseid võistluspäevi, millele ei jää alla ka sportlikele sooritustele vaheldust pakkuv meelelahutusprogramm.

„Tänavune Horse Show tuleb taas oma tuntud headuses. Sarnaselt möödunud aastale on meil ka tänavu programmis maailmakarika etapid nii takistus- kui koolisõidus ning meelelahutusliku poole pealt on kavas erinevaid põnevaid etteasteid kogu perele,“ selgitas Nõmmoja.

Tema sõnul tutvustatakse showprogrammi raames tänavu publikule ka üht põnevat ratsaspordiala, millega Eestis täna veel palju ei tegeleta. „Laupäeval esitleme Eesti inimestele sellist huvitavat FEI ratsaspordiala nagu voltižeerimine ehk hobuse seljas võimlemine. Tegemist on väga vaatemängulise etteastega, mida tulevad meile esitama sportlased Soomest. Soovitan kõigil ratsaspordihuvilistel seda kindlasti vaatama tulla,“ ütles Nõmmoja.

Tallinn International Horse Show algab juba eeloleval reedel ning võistluspäevad algavad iga päev kell 9.00.

Lisaks tippratsanikele nii kooli- kui takistussõidus astuvad areenile harrastussportlased, poniklassi sportlased ning noorte vanuseklassi ratsanikud. Tallinn International Horse Show näol on tegemist Eesti suurima traditsioonilise sisehalli spordisündmusega.

Lisainformatsiooni Tallinn International Horse Show programmi kohta leiab kodulehelt www.tallinnhorseshow.ee. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles