Video: reedel algava FIBITi ettevalmistused täies hoos

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FIBIT: "Päevade vaht", stilist Merilin Kermas Mardo.
FIBIT: "Päevade vaht", stilist Merilin Kermas Mardo. Foto: Viru Keskus

Juba käesoleval nädala reedel algab Viru Keskuses traditsiooniline moesündmus FIBIT (Fashion Is Back In Tallinn), mis kahe päeva vältel toob publikuni Eesti parimate moe– ja elustiiliblogijate nägemuse sügistalvisest stiilist ja moe-lounge’i esinema palju stiilseid esinejaid. Vaata ka kaadritagust videot sellest, kuidas kulgesid tänavuse FIBITi ettevalmistused:

Reedel ja laupäeval Viru Keskuse aatriumis toimuv FIBIT esitleb sügishooaja moepalu sel korral läbi moeblogijate stiilitunnetuse. Moe– ja elustiiliblogijad Aljona Eesmaa (Sokolovskaja), Britta Talving ning Lucine Ayanian on virtuaalsetesse moeetendustesse kokku sobitanud nende nägemuse saabuvast sügishoojast tuues moepublikuni kolm eriilmelist stilistikat vastandades ja sobitades minimalistlikku stiili kirgaste värvidega. Kahe päeva vältel näeb aatriumis kõrguvatelt ekraanidelt esmakordselt kolme kogenud moe– ja elustiiliblogija parimaid stiilinippe ning on võimalus tutvuda nende endiga.

FIBITi teisel päeval musitseerivad aatriumis asuvas moe-lounge’is andekad ja stiilsed Liis Lemsalu ja Karl-Erik Taukar ning toimuvad moe– ja stiiliteemalised vestlusringid. Ajakirja MOOD peatoimetaja Kristi Pärn-Valdoja räägib ajakirja MOOD saamisloost, moe– ja elustiiliajakirjade igapäevaelust ning tihedast reisigraafikust ja põnevatest kogemustest, mis on viinud teda intervjueerima maailmakuulsaid moedisainereid, näitlejaid, muusikuid jpt. Kvaliteetparfümeeria ja -kosmeetika võlumaailma Créme de la Créme tippspetsialist Kai Laidla avab parfüümimaailma suurimaid saladusi, tutvustab maailmakuulsate parfüümimajade loomingut, esitleb sügise rabavamaid uudiseid, räägib sellest, kuhu on teel tuleviku parfümeeriamaailm ning purustab parfüümidega seotud müüte. FIBITi moepäeva lõpetab Eesti Kunstiakadeemia moestilistika eriala lõpetanute loodud LOOKBOOK 8 meeskond, kellest on kohal Ethel Tamm, Johanna Eenma ja Getri Mitt. Neid kuuleb vestlemas LOOKBOOK 8 loomisloost ning moestilistikast laiemalt. Stiilipäeva juhib ja muusikat valib Electra.

FIBIT toimub Viru Keskuse aatriumis 2. ‒3. oktoobrini, vestlustoad ja kontserdid on kõigile nautimiseks tasuta.

Ajakava:

EKRAANIDEL

2. – 3. oktoober kella 9.00 – 21.00 BLOGGERS SPECIAL

3. oktoober – STIILSELT STIILSETELE

MOELAVAL

13.00 musitseerib LIIS LEMSALU

14.00 stiilitoolil KRISTI PÄRN – VALDOJA, ajakirja MOOD peatoimetaja.

15.00 stiilitoolil KAI LAIDLA, kvaliteetparfümeeria ja – kosmeetika maaletooja Créme de la Créme tippspetsialist.

16.00 musitseerib KARL- ERIK TAUKAR

17.00 stiilitoolil esindavad LOOKBOOK 8 andekat meeskonda Ethel Tamm, Johanna Eenma, ja Getri Mitt.

Vestlusringe modereerib ja muusikat valib Electra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles