Mihkel Raud viis aastat tagasi ja täna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Raud saates «5 aastat hiljem»
Mihkel Raud saates «5 aastat hiljem» Foto: Marion Pettai / Kanal 2

Täna kell 20:30 jätkub Kanal 2 uus jutusaade «5 aastat hiljem», stuudios on külas multitalent Mihkel Raud.

Täna, viis aastat hiljem, on stuudios muusik, saatejuht, kirjanik ja Riigikogu liige Mihkel Raud. Tookord tundis ta nukrust, et 40-aastasel mehel ehk polegi millelegi pöörasele või põksuma panevale ette vaadata. Universum kuulis appikarjet ning keeras multitalendi elus mitte ühe, vaid lausa mitu uut lehekülge. Nagu viis aastat tagasi, nii on ka praegu põhjust rääkida loomingust, eestlase ksenofoobsest loomusest, rahvuse säilimisest muutuvas maailmas, koolitulistamisest, naistest ja otse loomulikult poliitikast.

Mis on «5 aastat hiljem»? Eesti tuntud ja armastatud avaliku elu tegelased andsid viis aastat tagasi suure saladuskatte all avameelsed intervjuud. Neil paluti heita pilk tulevikku ja ennustada, milliseks kujuneb Eesti, kogu maailma, aga eriti nende endi käekäik. Täna, viis aastat hiljem, kohtume nendega uuesti stuudiosaate «5 aastat hiljem» vahendusel.

Saadet juhib Roald Johannson, viie aasta tagused intervjuud tegi Kärt Anvelt.

«5 aastat hiljem» on Kanal 2s reedeti kell 20:30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles