Kas teadsite, et maailmalõpp saabub juba 28. septembril?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilona Kaldre
Ilona Kaldre Foto: Iskilik fotoalbum

Kas teadsite, et maailmalõpp saabub juba 28. septembril?

Pühapäeva ööl vastu esmaspäeva saab jälgida taevalaotuses unikaalset nähtust «verist kuud». Kuigi sellele kuufaasile on külge poogitud pisut müstiline alatoon, siis on tegu tegelikult unikaalse loodusnähtusega - samal ajal on taevas supermoon ja toimub ka kuuvarjutus.

Mida me selle haruldase loodusnähtusega seostame? Sellele püüab vastata selgeltnägija Ilona Kaldre.

Ilona Kaldre:  Ma olen tõsiselt üllatunud, et inimesi püütakse taoliste loodusnähtustega hirmutada ja isegi mõned eksperdid julgevad rääkida taaskord maailamalõpu teemast... See on kindel, et maailma lõpp ei ähvarda meid 28. septembri ööl. Kui juhtub olema ilus ilm, siis on tegu väga imelise loodusnähtusega, mida igaüks peaks nägema. Kuu on sel ööl väga lähedal Maale.

Loomulikult mõjutab Kuu meie käitumist, mitmeid aspekte meie elus, ka mõningaid  globaalseid muutusi: tõusud, mõõnad hoovused, jne ... Mulle meeldib esoteerika ja julgen kõigile soovitada, ärge jätke seda nautimata, mida juhtub väga harva! Minge võimalusel seda kuud vaatama õue oma silmaga. Lõppude lõpuks, kui on täiskuu koos kuuvarjutusega, siis see on väga maagiline aeg.

Ilona soovitab tulevasel eclipse Supermoon ajal teha neid rituaale, mida on tavaliselt tehtud ka täiskuu ajal. Näiteks atraktiivsust suurendavaid tseremooniaid. Lisaks soovitan ka oma rahakoti panna aknalauale kuuvalgusesse. On ka igasuguseid riitusi, mis tugevdavad perekondi. Näiteks ka seekord soovitan üles riputada fotosid perekonnast, et ühendada perekonnasidemeid veelgi tugevamaks.

Samas hoiatab selgeltnägija, et me ei tohi unustada, et mõne inimese jaoks on Kuul  negatiivne mõju: nii muutuvad näiteks liiderdajad agressiivseks, paljudel võimenduvad ärevusnähud. Ja väga ettevaatlik tuleb olla liikluses ja inimestega suheldes.

Ilona: Ja maailma lõpp - kas tõesti on meie seas veel keegi, kes usub sellesse?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles