«Õnneleidja» avaldab Erki Noole õnne saladuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnneleidja: Erki Nool
Õnneleidja: Erki Nool Foto: TV3

Erki Noole olümpiavõidust on möödas 10 aastat. Kas suure võiduni viis sisemine veendumus, sihikindlus, kompromissitus või hoopis õnn? Nendele küsimustele saame täna õhtul TV3 vahendusel vastuse.


Võrumaalt pärit Erki on kogu elu olnud enda suhtes ülinõudlik. Tema treenerid on öelnud, et ta polnud kunagi oma tulemustega rahul ning pingutas alati veel parema tulemuse suunas.

«Erki on inimene, kelle sihikindlus on klass omaette. Ükskõik mida tehes, tema sisemine veendumus on alati ääretult suur, nii et see veenab ka kõiki teisi. Lõpuni kompromissitu Erki  sära paistab välja igal sammul,» iseloomustas olümpiavõitjat saate produtsent Hannela Lippus.

Kas liigne kompromissitus võis saada Erki takistuseks saavutada veelgi enam? Kas teistsuguste asjaolude korral võinuks Erki tuua koju veel rohkem medaleid? Tänases «Õnneleidjas» vastab Erki Nool muuhulgas ka nendele küsimustele.
 
«Õnneleidja» on TV3 eetris täna õhtul kell 20.00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles