Maailma parim trummi ja bassi DJ ANDY C esineb 3tunnise setiga Sin Cityl

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trummi ja bassi DJ Andy C
Trummi ja bassi DJ Andy C Foto: promo

3. oktoober on kuupäev, mis tarvilik drum & bass'i maiastel muusikanautlejatel ümbritseda kalendris paksu punase sõõriga - nimelt väisab kodumaad European Extended Set Tour 2015 ringreisi raames korduvalt maailma parimaks trummi ja bassi dj'ks tituleeritud ANDY C! PÕMM!

Kui rääkida diskoritest trummi ja bassi kirevmuutuvas maailmas, pole olemas suuremat DJ'd kui ANDY C - see on mees, keda järjepanu tunnustatud maailma parima drum & bass dj tiitliga, kokku peaks Andy'l olema erinevaid priise 40 ringis. See on mees, kes asutas viimase duubeldekaadi ühe mõjuvõimsaima plaadifirma RAM Records, juhtides seda üliedukalt siiani. See on mees, kelle ainulaadselt spetsiifilised oskused mikserpultide taga on saanud oma kiiruse tõttu õpetuslikuks stardikomplektiks paljudele järeltulijatele. See on mees, kelle vähesed ent mõjusad träkid a la Body Rock ja Heart Beat Loud ning remiksid a la SKT - Take Me Away (Andy C Remix) ja Jack Ü - Take Ü There (Andy C Remix) suudavad siiani ajada rahvast täis saali oma olematutele tagajalgadele. 

Seega 3 tundi, 1 mees, lugematu hulk muusikat - ANDY C 3. oktoobril Ilusioonis Sin City'l! PÕMM!

Foto: Poster

Kusjuures, see pole veel kõik. Superstaari toetab Sin City residentuur ja mootormeeskond, mille esiotsas figureerib Eesti oma produtsent S.I.N - mees, kelle toodetud lood löönud üleilmalaineid juba aastast 2002, kui koostöös Stare'ga ilmus plaadifirma DSCI4 alt Eesti esimene UK trummibassi vinüülväljund. Aastaid hiljem kõlas pala «Bad Bwoy Sound VIP» Pendulumi Essential miksis. Samuti leidis teekonna Goldie Fabric Live miksile Mutated Formsiga koostöös sündinud pala «Right Now». Verivärsked rollerid Ficci & Lameduza - «Wish» (S.I.N Remix) ja Basement Jaxx - «Never Say Never» (S.I.N Rave Piano Bootleg) ning Andy C suurleibeli RAM Records alt lähitulevikus alles ilmavalgust nägevad futuhitid, esmajärjekorras 9. oktoobril kogumikul ilmuv «Hideout», on kõik leidnud mängitamist planeedi eliiti kuuluvate nimede poolt - Andy C, TC ja Friction on vaid mõned näited. S.I.N-i lugusid on avaldanud muljetavaldav nimekiri mainekaid plaadifirmasid - Shogun Audio, Spearhead, Hospital, Med School Music, Formation, Nemesis, World Of Drum’n’Bass, DSCI4, XS Dubz, Dubform, MUM, Umblu, Lejal Globe jne - ning kõlanud on need korduvalt BBC 1, BBC 1XTRA ja kohalike raadiote playlistides.

Loomulikult kohal ka teised Sin City vääramatud esijõud Mander ja Studious!

Kokkuvõtvalt - ANDY C ja Sin City 3. oktoobril Ilusioonis! PÕMM!

SUUR LOOS: MERELE.EE koostöös SIN CITY’ga loosib jahisõidu kümnele inimesele (sulle ja su 9le sõbrale). Lisaks 10 tasuta piletit peole! Osale siin.

Üritus Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles